5. Kipróbált minőség, bizonyított eredmények

Az ICL minőségbiztosításának alappillérei

A közös munka mindkét félnek előnyökkel jár:

  • mi az ICL Specialty Fertilizers kutatási-fejlesztési részlegén megtudjuk, pontosan milyen megoldásokra van szüksége a gazdáknak a földeken;
  • Önök, termelők és mezőgazdasági vállalkozók megtudhatják, hogyan biztosíthatják a legtöbb elérhető tápanyagot növényeiknek.

Nyerő párosítás

Az ICL munkatársa a helyszínen, a termelővel együtt méri fel az adottságokat és a termelési igényeket, és ez alapján közösen állítják össze az egyedi táplálási tervet. Így egy helyzetre szabott, költséghatékony műtrágyázási terv születik, amely a növénykultúra igényeit az adott körülmények között maximálisan kielégíti, minden növekedési szakaszban.

Szaktanácsadóink a későbbiekben is elérhetőek újabb telefonos, on-line vagy élő konzultációra, nyomon követik a tápanyag-utánpótlási program eredményességét és a termelővel közösen ki is értékelik.

Az közös munka végig kíséri a termelés folyamatát:

Ennek az együttműködésnek köszönhetően kiváló eredmények születtek 2019-ben is!

Az elmúlt évek során országszerte kiemelkedő eredményeket értünk el termékeinkkel, a személyre szabott programoknak köszönhetően. Íme néhány példa:

Zöldségtermesztés

A kora tavaszi hideg időjárásban is hatékony, featured image

A kora tavaszi hideg időjárásban is hatékony

Zöldségtermesztésben a korai burgonyatermesztők könyvelhettek el komoly sikereket a burkolt szabályozott feltáródású Agromaster alapműtrágya család használatával. A korai burgonya egyenletesen és folyamatosan növekedett a komor és hideg időjárás dacára, így a termést is 5-8 nappal korábban tudták a gazdák felszedni, aminek rendkívüli módon örültek, hiszen így nagyobb bevételt tudtak realizálni- a hagyományos technológiával szemben.

Torma kísérlet és termesztési bemutató, featured image

Torma kísérlet és termesztési bemutató

2019 szeptemberében az ICL szaktanácsadói, a környékbeli termelők és az Agro Center közös rendezvényen keresték a tormatermelés és -értékesítés javítását szolgáló megoldásokat Újlétán. A bemutató területen látványos különbség volt tapasztalható a nyári Agromaster műtrágyázás javára.

Szántóföld

Kukorica, featured image

Kukorica

Az Agromaster 40-0-5 tavaszi kezelés gyorsabb fejlődést, erősebb gyökeresedést eredményezett a kukorica termesztése során is.

Őszi búza, featured image

Őszi búza

Kísérleteink során több éven keresztül, több helyszínen is bebizonyosodott, hogy a prémium minőségű Agroleaf Power lombtrágyával 2-3 alkalommal kezelt őszi búza termésátlaga jelentősen nagyobb, sikértartalma magasabb lett.

Dísznövény-termesztés


Idén is bizonyított az Osmocote

A szombathelyi Prenor Kft.-nél immár 10 éve minden évben teszteljük a forgalomban lévő Osmocote termékek teljesítményét. A tapasztalatok azt mutatták, hogy a versenytárs termékek erősen változó teljesítményt adtak. Az Osmocote legnagyobb előnye a versenytársakhoz képest, hogy a hatástartam végéig megbízhatóan szolgáltat tápanyagot, nem merül ki idő előtt.

További információk »

Szoros együttműködés, szakértői támogatás és folyamatos konzultáció a magasabb hozamok és jobb minőség érdekében.

, featured image

Keresse fel szaktanácsdóinkat

és fedezze fel a termékeinkben rejlő lehetőségeket!

Keresse fel szaktanácsadóinkat

A cikksorozat további részei

, post image

1. Az alapanyagok tisztasága

Az eladásra kínált termék minőségét, a növények egészségét nagyban befolyásolja a kijuttatott anyagok tisztasága.

, post image

2. Minden elvárásnak megfelelő széles kínálat

A különféle fajtáknak eltérő tápanyag igényei nagymértékben függnek nem csak a specifikus fajtáktól, de az aktuális időjárástól, termelési praktikáktól és az öntözővíz minőségétől is. Ezért alapműtrágya választásánál is fontos, hogy az egyedi igényeket leginkább kielégító, flexibilis terméket válasszunk.

, post image

3. Szaktanácsadás az optimális termeléshez

Területi szakértőink kiemelt figyelmet fordítanak vásárlóinkra, országszerte kapcsolatban állnak felhasználóinkkal, hogy tanácsot, segítséget nyújtsanak.

, post image

4. Leghatékonyabb technológiáink: magasabb hozam, kevesebb veszteség

Technológiáink az optimális táplálásért: magasabb hozam, kevesebb ráfordítás.

, post image

6. A gyártó felelőssége

A mezőgazdaságban nagyon sok a változó tényező, fontos, hogy legalább a tápanyagutánpótlás biztonságos legyen.