3. Szaktanácsadás az optimális termeléshez

Az ICL minőségbiztosításának alappillérei

Szakértelem a tápanyagellátásban

Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatunk egyik legnagyobb erőssége a nálunk dolgozó szakemberek felkészültsége. Területi szakértőink kiemelt figyelmet fordítanak vásárlóinkra, világszerte kapcsolatban állnak felhasználóinkkal, hogy tanácsot, segítséget nyújtsanak.
A műtrágyaigény fajtánként, talajtípusonként és gazdaságonként eltér. Ezért fontos, hogy területi képviselőink tudásukat a vevők szolgálatába állítsák, és velük együtt dolgozzák ki a táplálási programot.

Lépjen velünk kapcsolatba, tudja meg, melyik termékek a legmegfelelőbbek az Ön terményei számára, hogyan teheti hatékonyabbá a termelést, vagy, hogy hogyan érdemes tárolni termékeinket!

Kollegáink helyszíni látogatásokon mintákat vesznek a tápanyag-tartalom bevizsgálására, vagy segítenek az öntözővíz pH és EC értékeinek meghatározásában.

Kérje ki Ön is szakértőink véleményét!

A precíziós gazdálkodás a megfelelő műtrágyázással kezdődik.

A Leibig-féle minimumelv alapján, egy termesztett növény teljesítményét az szabja meg, hogy elegendő mennyiségben áll-e rendelkezésére valamennyi szükséges tápanyag. Mivel a különböző kultúrák különböző ütemben és eltérő mennyiségben vesznek fel tápanyagokat fejlődésük során, ezért elengedhetetlen a pontos műtrágyázási terv készítése, hogy megelőzzék és kiküszöböljék a hiánybetegségeket és maximalizálni tudják az elérhető termésmennyiséget.

Kérjen tőlünk segítséget a tápanyag-gazdálkodás terén!


Laboratóriumi vízvizsgálat

Az öntözővíz ásványi összetétele és az ezekkel összefüggő egyéb tulajdonságai (EC, pH, keménység, mérgező elem-tartalom stb.) befolyásolják a műtrágyaválasztást, a vízkezelési módot (pl. savazás), illetve hatással vannak az öntözőrendszer élettartamára, összességében pedig a költségekre. A műtrágya és a víz gondosan beállított egyensúlyával elérhető, hogy a tápanyagutánpótlás eredménye optimális legyen.

»

Precíziós tápanyag-ellátás gombnyomásra, featured image

Precíziós tápanyag-ellátás gombnyomásra

Az ICL Specialty Fertilizers szakértői által kidolgozott AngelaWeb 2.0 on-line tápanyag utánpótlási rendszer még magasabb szintre emeli a precíziós tápanyag-utánpótlást. Az alkalmazás segíti a gazdákat a növények igényeinek pontos kielégítésében, így jobban megtérülnek a műtrágyázás költségei.


Szakértői gárda

Kollégáink növényorvosi, kertész és agrármérnöki szakértelemmel, sok éves tapasztalattal és kipróbált módszerekkel segítik termelőinket a legmegfelelőbb táplálási program kialakításában. Kérjen ingyenes szaktanácsadást, egyedi igényeire szabott javaslatokat!

»


On-line tanácsadás

Már elektronikusan is kérhet tanácsot, ajánlatot kollégáinktól. Töltse ki az űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

»


Találkozzon szakértőinkkel rendezvényeken is

Országszerte több eseményen, kiállításon megtalálhatóak vagyunk. Standjainkál egyedi akciókat, tanácsadást és részletes ismertetőket kaphat az adott kultúrára és ágazatra vonatkozóan.

»

Iratkozzon fel hirlevelünkre!, featured image

Iratkozzon fel hirlevelünkre!

Értesüljön elsőkézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

A cikksorozat további részei

, post image

1. Az alapanyagok tisztasága

Az eladásra kínált termék minőségét, a növények egészségét nagyban befolyásolja a kijuttatott anyagok tisztasága.

, post image

5. Kipróbált minőség, bizonyított eredmények

A műtrágya tesztek eredménye: beigazolódott hatékonyság a növénytermesztésben.

, post image

2. Minden elvárásnak megfelelő széles kínálat

A különféle fajtáknak eltérő tápanyag igényei nagymértékben függnek nem csak a specifikus fajtáktól, de az aktuális időjárástól, termelési praktikáktól és az öntözővíz minőségétől is. Ezért alapműtrágya választásánál is fontos, hogy az egyedi igényeket leginkább kielégító, flexibilis terméket válasszunk.

, post image

4. Leghatékonyabb technológiáink: magasabb hozam, kevesebb veszteség

Technológiáink az optimális táplálásért: magasabb hozam, kevesebb ráfordítás.

, post image

6. A gyártó felelőssége

A mezőgazdaságban nagyon sok a változó tényező, fontos, hogy legalább a tápanyagutánpótlás biztonságos legyen.